Mobiele Service

Mobiele Service Dienst

Wij zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Want dankzij een belangrijke bijdrage van de Gemeente Hoorn is het mogelijk geworden om een mobiele service op te zetten. Geheel in het kader van armoedebestrijding onder kinderen in West-Friesland en in samenwerking met Gemeente Hoorn en Stichting Leergeld West-Friesland. Deze kwetsbare doelgroep word voorzien van een goed functionerende computer of laptop en met de mobiele servicedienst word meteen gekeken of het kind thuis de nodige faciliteiten heeft. Bijvoorbeeld de aanwezigheid van internet en een goede studeer werkplek. Is dit niet het geval? Dan voorziet Stichting Mycroft in het realiseren hiervan. Dit kan zijn het aanleggen van een vaste internet verbinding (het aanbrengen van UTP-bekabeling) of het realiseren van een Wi-Fi hotspot (Wi-fi Router of Internet over stroomnetwerk). In samenwerking met andere non-profit organisaties word gekeken naar bureaus / bureaustoelen e.d. om daar waar nodig een complete studeer werkplek bij de familie thuis te verzorgen.

“Mede dankzij een zeer belangrijke bijdrage van de Gemeente Hoorn, is het mogelijk geworden een mobiele service op te zetten in het kader van armoedebestrijding onder kinderen in West-Friesland” 

Daarnaast bieden wij particulieren in de regio West-Friesland de mogelijkheid om bestellingen thuis te laten bezorgen. Inmiddels beschikken wij ook over een mobiele pinautomaat, waardoor er gewoon bij aflevering (en in de winkel) met pinpas betaald kan worden. Wij richten ons met deze service met name op de doelgroep; ouderen, en mensen met een fysieke beperking. In uitzonderlijke gevallen voor mensen die zonder vervoer zitten maar dringend over een PC of Laptop moeten beschikken. Denkt u van onze dienst gebruik te kunnen maken, of kent u iemand die dit hard nodig heeft. Neemt u dan gerust contact met ons op.