Duurzaam Dienstbaar

Het Corona virus heeft nog altijd een enorme grip onze samenleving. Samen met u volgen we de adviezen van het RIVM. En is het maatschappelijk belang om thuis te kunnen doorwerken en voor kinderen vanuit huis lessen te kunnen volgen nu wel zéér hoog. 

Daarom heeft Stichting Mycroft besloten ook tijdens deze crisis actief te blijven doorgaan met het leveren van computers en laptops. Aan landelijke gemeenten en Leergeld instellingen. Daarom vraagt dit noodplan om inzet van alle betrokken instanties. Van Gemeenten, de Rijksoverheid en Stichting Leergeld. Maar ook die van u. Want uw medewerking en samenwerking om dit tot een succes te maken is van groot belang. Te weten dat wanneer u een device als gift ontvangt van uw Gemeente of van Leergeld, dat het een refurbished device betreft en niet nieuw! Te weten dat de markt een enorme dreun heeft gehad. Waardoor de voorraden van diverse bedrijven en webshops zo goed als leeg zijn! 

En toch weten we elke keer weer ervoor te zorgen dat er materialen beschikbaar zijn die zorgeloos ingezet kunnen worden om educatieve doeleinden te dienen. Zodat u of uw kinderen zorgeloos kunnen deelnemen aan de online lessen die aangeboden worden door de school van uw kind. Weet, dat Stichting Mycroft nadrukkelijk heringerichte gecertificeerde laptops en complete computersystemen aflevert die voldoen aan de huidige standaard. Voorzien van de meest recente besturingssystemen en al dan niet voorzien van een compleet Office pakket (momenteel is de standaard: Microsoft Windows 10 en Microsoft Office 2019). Al onze computers en laptops worden gecontroleerd, heringericht en geïnstalleerd door vakbekwame ICT Professionals met minimaal 25 jaar werkervaring. Die allen geheel vrijwillig binnen onze stichting hun kennis delen. Het gaat hierbij om ICT specialisten die werkzaam zijn bij gerenommeerde organisaties zoals Dell® Nederland | HP® Nederland | KPN® Nederland en Apple® Nederland.

Doe ook met ons mee. En houd vol! En verkrijg dan snel na het indienen van uw aanvraag voor een device bij Gemeente of Leergeld. Uw betrouwbare refurbished computer of laptop. Voor zorgeloos duurzaam hergebruik. Met een optimale ondersteuning en garantievoorwaarden. Meer informatie over onze “unieke”  dienstverlening? Neemt u dan contact op per telefoon | email | of via ons contact-formulier. En onthoud; Mycroft Maakt Het Mogelijk!