Onze missie.

Alles wat kinderen nodig hebben om onderwijs te volgen en deel te nemen aan de lessen. Zowel Online als Offline. Kan gedaan worden op de laptops, computers en tablets die geleverd worden door Stichting Mycroft. Het is onze verantwoording om op de hoogte te zijn en te blijven over de groeiende technologische ontwikkelingen en de standaardeisen voor educatieve software en apparatuur. Hierin is Stichting Mycroft uw vertrouwde partner!

Mede hierdoor en door alle ervaringen rondom de huidige ontwikkelingen op de markt van gebruikte computerapparatuur. Heeft Stichting Mycroft haar visie gericht op het aanschaffen van nieuwe materialen met een duurzaam karakter. In ons eigen forum van bevriende hooggeplaatste IT’ers werkzaam binnen bedrijven als Dell® Nederland | HP® Nederland | KPN® Nederland en Apple® Benelux. Zijn wij gaan kijken naar de belangrijkste aspecten voor onze Leergeld doelgroep. Kinderen in de leeftijd van 7 tot 18 jaar. Trefwoorden als; Educatief? (moet voldoen aan de huidige standaardeisen). Duurzaam? (zowel tijdens het gebruik als tijdens het productieproces moet sprake zijn van duurzaamheid) Denk hierbij aan het gebruiken van grondstoffen en materialen afkomstig uit recycling. Cosmetisch? (Ja, het moet er ook goed uitzien). Betaalbaar? (Absolute vereiste om binnen het afgesproken budget “nieuw” te kunnen leveren)! 

Stichting Mycroft gaat vooroplopen. Want we gaan een nieuwe generatie van duurzame “non-profit” apparaten op de markt brengen. Die alleen bestemd zijn voor de Leergeld afdelingen die onze samenwerkende partners zijn. En voor iedere navolgende Leergeld afdeling die zich bij ons zou willen aansluiten. Door de inzet van deze zogenoemde “nieuwe duurzame apparaten”. Ben ik met ruim 25 jaar IT ervaring op professioneel niveau, ervan overtuigd een nieuw tijdperk voor onze doelgroep te gaan inluiden. Dat is onze missie en visie!

Niet langer staan onze kinderen dan achteraan in de rij. Afhankelijk van de resterende nog verkrijgbare gebruikte apparaten op de huidige markt. Maar vanaf nu eindelijk vooraan! Om verblijd te worden met nieuw, en duurzaam!

Doe ook met ons mee. En meld u aan als toekomstig samenwerkende partner van Stichting Mycroft. Uw Leergeld afdeling kan dan ook vrijwel direct gebruik maken van onze ingerichte Leergeld web portal. Voor zorgeloos duurzame dienstbaarheid met het oog op een groene toekomst. Met optimale ondersteuning en garantievoorwaarden.

Meer informatie over onze “unieke” missie en visie? Neemt u dan contact met ons op per telefoon | email | of via ons contact-formulier. En onthoud; Stichting Mycroft Maakt Het Makkelijk!