Onze missie.

Welkom bij Stichting Mycroft!

We willen graag uw aandacht vestigen op het belang van onze laptops, die zijn ontworpen volgens de principes van de “Sustainable Development Goals” (SDG) ofwel de zogeheten Agenda 2030. Bovendien voldoen onze laptops aan gestelde eisen en normen die nodig zijn voor gebruik in schoolomgevingen. Stichting Mycroft hecht veel waarde aan duurzaamheid en het bevorderen van positieve verandering. Onze laptops zijn dan ook gemaakt met SDG als leidraad. Waardoor ze bijdragen aan verschillende doelstellingen zoals; kwaliteitsonderwijs, gendergelijkheid en duurzame consumptie en productie. Door te kiezen voor onze laptops, helpt u niet alleen kinderen en (jong) volwassenen, maar draagt u ook bij aan een betere wereld!

Verplicht gestelde schoolnormen? We begrijpen dat scholen specifieke eisen hebben als het gaat om technologische apparatuur. Hierbij word vaak ingegaan op het advies van ondernemingen met een commercieel belang waar scholen (onder contract) laptops afnemen. Echter hebben dergelijke ondernemingen geen verband met SDG of maatschappelijke betrokkenheid naar onze kwetsbare doelgroep. Stichting Mycroft brengt dit onder de aandacht. Adviseert en inspireert hiermee scholen – leergeld stichtingen en overheden om de kwetsbare doelgroep onder kinderen en (jong) volwassenen te beschermen tegen iedere vorm van uitsluiting! Onze laptops zijn daarom zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan minimale normen en vereisten van het onderwijs. Ze zijn uitgerust met de nieuwste specificaties en functionaliteiten die nodig zijn voor een optimale leerervaring. We streven ernaar om de beste kwaliteit en prestaties te bieden voor zowel docenten als leerlingen. Hierdoor zijn we met enige regelmaat in overleg met onderwijsinstellingen en het ministerie van onderwijs!

Ready4U! de schokbestendige laptop tassen; Naast de laptop zelf, leveren we ook onze speciale schokbestendige laptop tassen. Die trots ons eigen merk; “Ready4U” mogen dragen. Deze tassen zijn ontworpen om de laptop te beschermen tegen stoten, vallen en andere ongelukken die zich kunnen voordoen in de thuisomgeving en schoolomgeving. We begrijpen dat de veiligheid van de apparatuur van groot belang is, en met deze tassen bieden we een extra laag bescherming.

Hoe kunt u gebruikmaken van onze laptops? Als school – leergeld stichting of overheidsinstelling kunt u contact met ons opnemen om meer informatie te krijgen over onze laptops en hoe u ze kunt verkrijgen voor uw leerlingen of cliënten. We bieden uit oogpunt van onze non-profit doelstellingen. Speciale prijzen voor scholen – leergeld stichtingen en overheidsinstellingen. Het team van Stichting Mycroft staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze die van toepassing is op het faciliteren van de levering van de laptops aan uw school – leergeld stichting of overheidsinstelling.

Bij Stichting Mycroft geloven we in de kracht van onderwijs en willen we ervoor zorgen dat alle leerlingen, kinderen en (jong) volwassenen, gelijke kansen krijgen om te leren en te groeien. Onze laptops zijn een waardevol hulpmiddel om dit te realiseren. Wij zijn er trots op om samen te werken met scholen – leergeld stichtingen en overheden om dit doel te bereiken.

Wij zijn ervan overtuigd dat een nieuw tijdperk is begonnen! Een tijdperk waarin we de kwetsbare doelgroepen in onze samenleving zullen beschermen en samenbrengen. Een tijdperk waarin ieder kind en (jong) volwassene mee kan doen! Dat is onze visie! Dat is onze missie!

Doe ook met ons mee! En meld u aan als SDG partner van Stichting Mycroft. U kunt dan ook vrijwel direct gebruik maken van onze ingerichte Leergeld web portal. Voor zorgeloos duurzame dienstbaarheid met het oog op een betere toekomst. Met optimale ondersteuning en garantievoorwaarden.

Neemt u dan contact met ons op per telefoon | email | of via ons contact-formulier. En onthoud; Stichting Mycroft is Ready4u!